Post by mullemisualce on Feb 8, 2022 15:46:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jurassic World™: The Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jurassic World™: The Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code povećanje bodova ▞▞▞
▞▞▞ Jurassic World™: The Game 2022 version ▞▞▞
Nemojte ga dobiti kada je vaš uređaj star:( jer se neće ažurirati i dobio sam paket koji je koštao više od 100 dolara i još ga nisam dobio Plus ne mogu ići u igru također imam puno napretka jer sam upravo igrao za 1 godinu ali imam 3 legendarne
Nemogu ni uci stalno izbacuje zato je moja ocjena 1
Nemogu uci glupo
Sve se plaća užas ovo je ogromno pay to win...
... Life Simulation and Role-Playing with a classical Farming Simulation game. ... PS4 • NBA 2K22 PS4 • Hades PS4 • Jurassic World Evolution 2 PS4 • Farming
Ne da mi da uđem popuši KURAC!!!!
Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic არკადული dnyw
Svakodnevno moral Time lego jurassic world raptors
Nije zabavno, treba više rada, zar ne treba puno više rada i zakrpa i greška. U potrazi se mora popraviti što prije 3 da to nikako neće uspjeti 2
Plati za pobjedu
ARK: Survival Evolved - Aplikacije na Google Playu
Pozdrav, imam pitanje! Kako se mogu ponovno pridružiti JWTG-u? Jer svaki put kada imam grešku izgubljene veze
Moja prva recenzija bila je vrhunska. Ali frustriran sam i ljut što se igra stalno ruši. Brisanje napretka. Zagonetno su dinosauri jednostavno nestali kao i oni tamo, ali nisu toliko daleko koliko sam ih izjednačio. Nekoliko legendarnih, pa čak i onih običnih upravo je izgubljeno. Otkazivanje članstva. Kako podrška ne postoji. Također sam saznao da mi se dvostruko naplaćuje i vjernost i VIP.
jako glupo kad ja imam 3 obrane a on 4 nece sve staviti u napad a kad imam 2 obrane on me napadne sa sva 4
Jurski svijet, stvorite svoj tematski park pun dinosaura
To je stvarno dobra igra, ali postoji jedan problem koji traje zauvijek da se učita i mrzim ga. Mislim da je igra sjajna, grafika je nevjerojatna, ali postoji problem koji se stalno učitava čak i kada sam to tek počeo, popravite!
Jebem vam mater ode mi 10000000 dolara jebo vam dan mammumkagajabHahah aaaaaaa jebem vam sve
Odlicna
Općenito, vrlo dobra igra, ali razlog zašto nisam dao 5 zvjezdica je zbog sustava inkubacije i evolucijskih centara. Ako koristite svoj novac za ubrzavanje nadogradnje Evolucije, nema čak ni 100% šanse da će to biti gotovo i da će da počnem proces ispočetka, trenutno sam tek na 19. razini i ne mogu stići nikuda. Maksimalno sam iskoristio sve što sam mogao, ali faze bitke su prenaglašene, mogu samo završiti bitke događaja, osim da je vrlo dobar i dobro postavljen
nemogu uopće igrati igricu ,potpuno bezveze,predugo čekam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mrzim ovu igricu . NE RADI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mislim da je ova igra dobra jer možete dobiti dino i puno hrane i možete evoluirati dino ali ne sviđa mi se što morate platiti puno novca da biste dobili poput vip the trexa i drugih stvari, ali preko cijele igre dobro je PROBAJTE!!!
Najgora igrica
Glupo
The Jurassic Games 2018 Ceo Film Sa Prevodom - Online ...
Popravi igru!!! Odlična je igra ako popravite razlog zašto se igra stalno ruši!! Volim igru, ali neću je dugo zadržati ako ne popravite igru!
Igra je za 5 ali neda da igram zato je 3
Sve je dobro, ali moj jedini problem je što kada se prijavim u igru, ona se ruši svake 2-3 minute. Sve ostalo je savršeno pa bih joj dao 5 zvjezdica, ali zbog problema dat ću joj recenziju s 3 zvjezdice. Nadam se da ćete to popraviti u budućnosti.
Previše grešaka, prečesto izbačen iz igre. Proveo sam nebrojene sate skupljajući resurse i ponekad sam bio u iskušenju da potrošim novac, ali problemi me sprječavaju da idem dalje s tim.
Zato je moja ocjena 2
Ponekad kada sudjelujem u 1v1 ili Shake the Earth doslovno dobijem oglas i isključim se bez povrata novca. Ne mogu kupiti VIP ili nešto da zaustavim reklame i to mi kvari iskustvo kad se spremam u borbu ;-;
Jurassic World™: The Game Simulacije gkb
Nema se ništa reći najbolja
Volio sam igru u posljednje vrijeme, ali me stalno izbacuju bez obzira da li samo skupljam zlato ili paket karata i obično je nakon bitke neugodno i stvarno mi se sviđa igra, ali ova smetnja je uništava
Sjajna igra, ali toliko kašnjenja, a ponekad i automatski izlaz na fb izbornik za prijavu, provjerava vašu internetsku vezu
Jurassic World™: The Game Simulare kbc
Kotači na turniru daju samo novac ili meso, a u tjednima malih turnira nagrade su padale za 170 DNK bodova. Zašto? Obično su igre nakon ažuriranja bolje, ova je najgora
Sranje
Sjajno! To je tako cool, a grafika zajedno s dinosima čine najbolju dino igru koju sam igrao😎
Četri iz razloga što je igrica dojke 1G
Odustao sam od ove igre već sam pokrenuo pohranu, sada kada uđem u igru kada mogu ili dopustim da ne mogu učiniti ništa, ekran mi se pobijeli i pokušam napraviti bitku i BAM igra se učita, a zatim me izbaci, što me uzrokuje pričekaj još tjedan dana da vratim svoje dinosaure
Dobro je ali me izbacuje i ne mogu dobiti hibrid ne želim brisati igru jer sam gost i nemam Facebook pa molim te popravi
Molimo popravite probleme s kašnjenjem. I u borbi s problemima izlaza iz igre dino, tražim od programera, riješite ove probleme
Bio sam navučen na pomisao da je ovo sjajna igra. Čak ste se prijavili na vip za mjesečnu uplatu. Od tada igra nije radila ništa osim pada. Čini se da moram preuzeti sadržaj svaki put kada pokušam otvoriti igru, čak i ako sam tek izbačen. Nemojte trošiti novac na prijavu na dodatke. Uništio mi je igru.
Epska igra... Povratna informacija - Moglo bi biti bolje da ima ljudi koji hodaju cestama...
Igrao sam igru neko vrijeme i isprva je bila zabavna, ali kako je igra rasla, poslužitelj me stalno izbacivao izgubio sam nekoliko stavki zbog ovoga