Post by mullemisualce on Feb 8, 2022 16:04:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pacific Warships: Naval PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pacific Warships: Naval PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ پول واقعی رایگان ▞▞▞
▞▞▞ Pacific Warships: Naval PvP 2022 version ▞▞▞
بازی بسیار خوبی است، اما طلا باید راحتتر باشد تا بازیکنان به صورت رایگان بازی کنند و سعی کنید بازیکنان ممتاز را از سایر بازیکنان جدا کنید، به غیر از آن بازی خوب، همچنین من دوست دارم مسابقه مرگ تیمی داشته باشم و احساس میکنم که امتیازها یک امتیاز هستند. روش ناجوانمردانه ای برای بردن مسابقه و من 3 روز است که در حال ساییدن هستم و بالاخره به lvl 12 رسیده ام پس لطفا سیستم lvl را برای بازیکنان آسان تر کنید.
A2
بازی عالی تنها مشکل این است که من نمی توانم برای ذخیره بازی به google play متصل شوم زیرا اگر گوشی من خراب شد به یک گوشی جدید نیاز دارم می توانم سیو خود را از Google Play بارگیری کنم و ادامه دهم
بازی قطع شده هرکاریش کنم بالا نمیات .
چرا نمی یاد
بازی استثنایی، کنترل های فشرده، گرافیک/فیزیک عالی، خواستگاری منصفانه، گیم پلی منطقی/یکنواخت، هرگز اگر DC/AFKfk هیچ مشکلی نداشته باشد، پرداخت اختیاری است و مزیت زیادی نسبت به بازیکنان رایگان ندارد همچنین این برای من مهم است اما بازیکنان با افرادی با «سطوح قدرت» مشابه جفت میشوند (به طور خلاصه، نوبها را با نوبها و حرفهایها را با حرفهایها نگه میدارد) تنها پیشنهاد میتواند شامل بیش از یک حالت بازی (احتمالا حالت داستان آفلاین) و عملکرد قبیله/جوخه باشد.
عالی عالی عالی خیلی چرت
بازی عالی است، اما اگر میخواهید به بهترینها برسید، گران است، باید دلارهای زیادی خرج کنید.
بازی عالی با کشتی های فوق العاده و گرافیک عالی. با این حال، پس از به روز رسانی اخیر، بازی بارگذاری نمی شود و در صفحه بارگیری گیر می کند. به نظر نمی رسد مشکل را حل کنم، لطفا کمک کنید. من بازی رو دوباره دانلود کردم ولی هیچی کار نمیکنه متشکرم.
خوب است، اما پیشرفت هایی وجود دارد که باید انجام شود. پیشرفت سطح بسیار آهسته است، به خصوص زمانی که باید به سطح 60 برسید تا به کشتی های سطح برتر برسید، زمانی که برای ارتقاء سطح نیاز به انجام نبردهای زیادی با کشتی های مشابه دارید. باید حامل های سطح پایین تر، در ردیف III وجود داشته باشد. حوصله ام سر می رود از بازی با همان سه کشتی. خرید ظروف با 1000 اعتبار یا 100 طلا یا بیشتر خوب خواهد بود. به جای دادن تعداد زیادی پهپاد که تقریباً بی فایده هستند، نقشه های کشتی را راحت تر دریافت کنید.
من شک دارم که Deva این را ببیند، اما لطفاً یک بازیکن در مقابل هوش مصنوعی اضافه کنید که با دادن راهی برای تمرین با کشتیهای جدید، بازی را بسیار بهتر میکند، و فکر میکنم شاید یک کمپین کوچک نیز سرگرمکننده باشد.
اگه پیشه یکی بگه چجوری میر تو بازی
چند ردیف اول سرگرم کننده هستند، درک استراتژی های مختلف برای کشتی های مختلف خوب است، اما این سرگرمی زیاد دوام نمی آورد. ظرف چند روز، شرایط لازم برای ارتقاء و خرید کشتیهای جدید به شدت افزایش مییابد و شما را ملزم میکند که برای پیشرفت با نرخ معقولی پول خرج کنید. محتوای پولی بسیار گران است. این بازی برای چند روز سرگرم کننده است اما خیلی سریع سرعتش را کاهش می دهد تا جالب بماند. ویرایش برای Devs: پیشرفت بسیار کند است مگر اینکه مقدار زیادی پول پرداخت کنید.
بدرد نمی خورد
این به کار بیشتری نیاز دارد، توپ ها بالا یا پایین نمی روند، و اگر بتوانید روی اهداف و بردهای بلند زوم کنید، این یک بازی عالی خواهد بود.
تازه زدم مثل ابنکه بازی برنامه خوبی هست ار سازنده این نرم افزار برنامه بازی تشکر می کنم راستی من تز دیشب که زدم باز نمیشه جریان چیه خواهشا بگین.
Pacific Warships: Naval PvP Actie vkd
اولین بازی من در Boat Team Deathmatch... و Domination... لطفاً مشکل ورود به بازی های چند نفره با تیم ها و داده های تلفن خود را برطرف کنید. مشکل ورود به بازی های چند نفره با داده های تلفن من این مشکل قبلاً اتفاق افتاده بود اما تقریباً برطرف شد. "نمیتوانم فصلی را که بالاخره خریدم را تمام کنم. خوشبختانه من توانستم در عرض چند روز با اتصالات وای فای تمام کنم. وقتی میتوانم این کار را در یک ساعت انجام دهم. با دادههای تلفنم... میتوانم" به خاطر این مشکل فصل بعد خرید نکنیم...
باز نمیشه
من احساس میکنم محدودیتهای ساعت نبرد تجربه مبارزه حذف محدودیت زمانی در نبرد باعث میشود تا آخرین نفر تیم ایستاده برنده شود، به من اطلاع دهید وقتی ساعت نبرد را حذف کردید و بد دانلود thnx در محدودیت زمانی نبرد حذف کنید یا نوع بازی را بدون محدودیت زمانی اضافه کنید، مبارزه کامل تا آخرین تیم یا مرد ایستاده
Pacific Warships: Naval PvP Acțiune gtl
حیف که اینترنت میخاد.
من از این تاخیر متنفرم... لطفاً مشکل را حل کنید. صدمین بار است که اتفاق می افتد. 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠
اسگل ها با ای باز درست کردنشان
این یک بازی خوب از نظر اصول و عالی است و به جز pay2win بسیار نزدیک است. دیوارهای سطح بالا هستند، بهترین سلاحها قیمت طلایی دارند (خیلی زیاد) و کشتیها قمار میکنند و مهمتر از همه، پرداختها برای مسابقات بد هستند. ایده و گیم پلی عالی اما p2w خیلی زیاد است. اگر از warthunder خوشتان میآید تقریباً یکسان است. فقط در کشتی های آینده نگر و فقط.
بازی خوبی است اما اگر به آنجا رسیدید به نقشه ها و تیم های تعاونی یا کلن های 5 ستاره بیشتری نیاز دارد
بازی عالی است، اما آنها باید یک راه آسان برای ارسال درخواست دوستی به افرادی که میشناسید اضافه کنند. ارسال درخواست به افراد تصادفی واقعاً آسان است، اما من می خواستم با دوستی که irl دارم بازی کنم و هنوز راهی برای ارسال درخواست دوستی برای آنها پیدا نکرده ام.
چند بار که بازی کردم دیگه بالا نیورد
Pacific Warships: Naval PvP Екшън uadr
چرابالا نمییاد همش عکس نشون میده
من عاشق روشی هستم که شما نام کشتی های خود را درست می کنید. به کار خوب خود ادامه دهید و من هیچ وقت این برنامه بهترین خواهد بود، و فقط به بهبود ادامه دهید زیرا باید روی آن کار بیشتری انجام دهید
یک بازی عالی است اما تعداد کشتی ها بسیار محدود است و زمان زیادی برای آپلود آن سرعت می یابد. کشتی اولیه آرگلی است.
به نظر می رسد که من در حال رانندگی با یک کشتی کاغذی هستم. هدف گیری خودکار حس بازی را خراب می کند. هنگامی که ناوشکن ها به داخل بروند، نمی توانید کاری در مورد آن انجام دهید. کلاهکهای احمقانه برای گرفتن کشتیها. به نظر میرسد که تفنگها در حال شلیک BB هستند. احساس نمیکنید در یک نبرد دریایی غوطهور شدهاید. فقط احساس میکنید در حال بازی با تفنگهای آبی هستید. این، من مطمئن نیستم که چرا مردم اینقدر آن را دوست دارند. اما، لطفا، زنگ هشداری را اضافه کنید که وقتی اژدرها نزدیک هستند به صدا درآید. صدای اسلحه ها را شبیه توپ های واقعی کنید. نه اسباب بازی های پلاستیکی. فقط بازی را کمی واقعی تر کنید.
در حال حاضر نبردهای نامتعادل تمام وقت و پولی که من برای کشتی های ردیف پایین صرف کردم بیهوده است زیرا هیچ براکتی برای مسابقات وجود ندارد. با آرزوی موفقیت برای هر بازیکن جدیدی که در کشتی های ردیف 1 در برابر کشتی های ردیف 5 ...
قطعات کشتی ایده احمقانه است اگر ارز درون بازی را داشته باشم، میخواهم کشتی خود را ارتقا دهم، نمیخواهم برای ارتقای کشتی خود از جعبههای غارت بگذرم. و تعادل بازی به قدری خراب است که می گویید این یک بازی مهارتی است، اما فقط وقتی با یک کشتی بزرگ احمقانه روبرو می شوید که با لیزر مرگ اجتناب ناپذیر به شما شلیک می کند، من تعادل بازی را درست می خواهم، در غیر این صورت به شدت پرداخت می شود. پیروزی.
80 گلوله، 43 موشک، 12 اژدر، 6 کشتن، 9 کمک، 5 تسخیر، و تمام چیزی که به دست میآورم 3400 اعتبار است. اما اگر اشتراکی بخرید، باید آن را تمدید کنید، به 11000 اعتبار میرسد. از حرص و طمع تو به جایی نمی رسم. بازی خوب، توسعه دهندگان حریص، طبق معمول.
بازی عالی است، اما دیگر نمیتوانم وارد شوید، نمیدانم چرا باز نمیشود، پس از آن لذت میبرده بود که تمام حافظه پنهان را پاک کرد و مرورگر را هم تمیز کرد، حتی اگر دوباره راهاندازی نشد، تغییری نکرد.
بازی عالی در کل فقط چند چیز کوچک و سپس من یک ستاره 5 می دهم. گرافیک عالی، بدون تاخیر، نرخ فریم عالی است. نبردها تاکتیکی اما سرگرم کننده هستند. برای پشتیبانی از چت صوتی یا دادن مشاوره به هم تیمی ها در مورد اینکه چه کاری باید انجام دهند، بسیار جالب است. در مورد طلا .... این جایی است که من دوست ندارم. من کار سنگ زنی را می فهمم، صادقانه می دانم. توسعه دهندگان، برنامه نویسان، برنامه نویسان و غیره باید برای انجام یک کار خوب دستمزد دریافت کنند. با این حال، آیا امکان استفاده از طلا برای دریافت حق بیمه وجود دارد؟ حتی یک روز
این بهترین بازی من است که تا به حال داشته ام بهترین گرافیک را دارد و کنترل عالی دارد همه چیز در بازی واقعاً روان اجرا می شود اما فکر می کنم شما بچه ها به نبردهای بزرگ تری در بازی نیاز دارید که عالی خواهد بود و آن را کمی بیشتر با آن مخلوط کنید کشتی ها
به موقع بد نیست
به خاطر این ۳ ستاره دادم چون کشتی های خودت ودشمن خیلی هست خیلی زمان می بره نابودشون کنی واین بازی خیلی اینترنت میخواد اگه این مشکل رفع بشه خیلی خوب نه عال مشه
Boys Skins For Minecraft PE Narzędzia mdd
خوب. بنابراین این بازی سرگرم کننده است. اما به طرز وحشتناکی لگ و پر زرق و برق است. همچنین این بازی 100%3*پرداخت برای برنده شدن بازی است. ما بازیکنان آزاد نمی توانیم چیز خوبی بدست آوریم. همچنین، شما بچه ها فقط این بازی را برای گزینه های بیشتر به روز کنید تا پول کلاهبرداری بیشتری از ما دریافت کنید. لطفا بازی را برای بازیکنان رایگان به روز کنید و من 5 ستاره می دهم.