Post by emilimtovi on Feb 9, 2022 17:27:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ DC Legends: Fight Superheroes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DC Legends: Fight Superheroes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodų trikdžių žetonai ▞▞▞
▞▞▞ DC Legends: Fight Superheroes 2022 version ▞▞▞
Man patinka žaidimas, tik norėčiau, kad būtų daugiau dėmesio apie herojų prieinamumą parduotuvėje ir geresnes kainas, nes žaidimui išleidžiu nemažai.
Vadybininkas Jamesas Gunnas iškeičia „Marvel“ į DC savo pirmajame superherojų ... Warner Bros. ha tenido éxito con su serie de escuadrones de superhéroes
Tiesiog nepatinka avarija
Šis žaidimas dažniausiai yra geras, bet jūs turite būti kantrūs, kad bet kur jame pasiektumėte. Vienintelis nusivylimas yra raudonojo įspėjimo mūšiai, kuriuose susidursite su nuostabiais priešininkais, kurie sunaikins jūsų komandą jums net nepasisukus. Dėl geros grafikos ir daugybės pasirinkimų šis žaidimas yra puikus.
Man buvo labai malonu žaisti šį žaidimą. 5 žvaigždutės laimingi. Man patinka visi veikėjai. Tačiau tai užima labai daug laiko.Ir atrodo, kad jums niekada neužtenka, kad išlaikytumėte savo Hero's ir Villians aukščiausią atnaujinimą ar galią. Bet vis tiek smagu. Ir tada aš buvau priverstas atnaujinti. Ir nuo to laiko jis neveikia. Nenoriu prarasti viso darbo, kurį įdėjau. Pagarbiai p. J
Tikrai geras žaidimas
geras žaidimas..bet lėtas kovoje..mušant reikia daugiau nei 30 judesių..tai daro kovą šiek tiek nuobodžią..pagal grafiką ir stilių tai geras žaidimas. daug sunkiau naujiems žaidėjams..ir daiktus, kuriuos reikia nusipirkti, jei neturite vėžlio kantrybės... štai kodėl 6 iš 10
Nuolat dūžta net nepasikraunant
Tinkamas žaidimas pagal COTG dvasią. Tačiau daugelis pirkinių yra klaidingi ir nesuteiks jūsų įsigyto atlygio. Palaikymas praktiškai neegzistuoja ir jums bus atsiųstas tik automatinis pranešimas, kuriame teigiama, kad jie „nagrinėja problemą“, be jokių tolesnių veiksmų ar kompensacijos už pirkinius, kuriuos įsigijau negavęs prekių. Turėjau priversti „Google“ grąžinti lėšas už 3 atskirus pirkinių atvejus, kai man niekada nebuvo suteikta žaidime įsigytų prekių. 4* už žaidimą, -3* už siaubingą palaikymą.
Smagu žaisti ir galite sužinoti daugiau apie savo personažą
Man tai labai patiko, yra daug personažų, iš kurių galima pasirinkti (nuo piktadarių, tokių kaip Black Manta, iki DeadShot, nuo herojų, tokių kaip Supermenas, iki Aquaman), istorijos režimas yra sudėtingas, pvp arena yra puiki, todėl ją reikia šiek tiek patobulinti, pridedant daugiau žaidėjų, turinčių tokius pačius veikėjų žvaigždžių lygius, o ne žaidėjus su aukštesniais veikėjų žvaigždžių lygiais, kurie žaidė su tais, kurie turėjo žemesnius veikėjų žvaigždžių lygius, bet šiaip man tai labai patiko, DC Unchained turi semtis įkvėpimo iš jūsų!
Puikus žaidimas, bet aš kelis kartus susidūriau su problema prisijungdamas prie aljanso. Sąrašas niekada nesipildo, o tai reiškia, kad negaliu prisijungti prie aljanso ir dalyvauti svarbioje žaidimo dalyje. Aš kelis kartus bandžiau pašalinti ir įdiegti iš naujo
RIPOFF
Dinosaur Rampage Actie hsk
Manau, kad jums reikia pažymėti apdovanojimus žaidime, puikų apdovanojimų ir kategorijų pasirinkimą ir kokius herojus galite naudoti. Kalbant apie HF, galbūt padidinkite nežymiai, aš žinau, kad jūs negalite padidinti HF per daug, kitaip visi būtų 5 žvaigždučių H. Kiti atlygiai gali būti labai padidinti, viskas, ką darau, yra pakilti lvl su naudojamais H. mano naudojamų H įrangos dėžės tiesiog lieka tuščios, herojai, kurių nenaudoju, yra pilni. Taigi, apskritai, galbūt šiek tiek padidinkite „h-frag“ ir „H-equip“ apdovanojimus už „quant&utliza“
Patiko grafika.
Jei tik jis nuolat jungiasi prie interneto. Šis žaidimas turi ryšio problemų, kitaip tai labai geras žaidimas. Taip pat atminkite, kad jis naudoja apie 2,5 GB duomenų ir vis tiek atsisiųs naujo turinio.
DC Legends: Fight Superheroes Rol Oyunu lmwo
trello.com/c/DEOkOv5c/71-hack-adobe-acrobat-pro-dc-201800920050-pre-link-cracked ... coub.com/stories/2619619-link-gloud-games-apk-for-ios
Per pastarąsias 2 savaites žaidimas nori nieko daryti, tik sudužti. Šis žaidimų techninis palaikymas niekada nebuvo geras, o dabar jis yra žiaurus.
DC Legends: Fight Superheroes Szerepjátékok yeva
DC Legends: Fight Superheroes भूमिका निभाना zkup
Šis žaidimas yra labai geras. Tačiau yra tam tikrų apribojimų. Ne per daug ką reikia padaryti, jei esate žemo lygio su pagrindiniais personažais. Geriau nei Marvel's žaidimas, bet tai yra vienintelis DC. Ištrinkite josstice League steppenwolf arba pakeiskite jį į Zacho Snyderio modelį.
Taigi žaidimas yra puikus. Yra nuolatinės srovės veikėjų, kurie yra labai nauji ir negirdėti. Tačiau pastarąsias kelias dienas žaidimas neveikia, jis tiesiog automatiškai išsijungia be jokios aiškios priežasties. Tikimės, kad jis greitai bus ištaisytas, kad nepraleisčiau progos gauti daugiau naujų personažų arba nepraleisčiau savo privilegijų ir daugiau atnaujinimų.
Suteikčiau žaidimui 5☆, jei nesusidurčiau su piršlybų problemomis, ypač žaisdamas RED įspėjimus, kai prarasčiau visus savo herojus, nes priešo herojai ar piktadariai neįkeliami, mano herojai neveikia, o paleidimo mygtukas neveikia. dirbu ir aš prarandu visus savo galingus personažus RED įspėjimuose ir PVP arenoje. Tikiuosi, kad kūrėjai išspręs šią problemą ir taps geriausiu posūkiais paremtu RPG mobiliosiose platformose. Iškilo nauja problema, kai po paskutinio atnaujinimo nėra bendruomenės pokalbių mygtuko.
Man patinka ❤ šis žaidimas 🎮 Skiriu jam 5 žvaigždutes, nes jei žaidi tik 1 dieną, jau esi priklausomas, todėl aš jam skirčiau 5 žvaigždutes savo pasirinktame labai linksmame žaidime, man jis taip patinka, tiek daug nemokamų apdovanojimų kasdien ir taip pat DC yra labai geras komiksas. taip lengva tapti labai galingu ir puikiu žaidimu! Jūs gaunate tiek daug dalykų per dieną, šis žaidimas yra juokingas, jis toks įtraukiantis ir labai įdomus. Manau, kad šiai programai verta skirti 1 valandą savo dienos, be to, jūs galite būti aljansas su pažįstamais žmonėmis, kurie tai žaidžia.
Fantastiškos keturios veiksmo figūros - Cartoni Online
Siaubingai užkoduotas žaidimas. Iškilo daugiau nei 2 mėnesius trunkanti sinchronizavimo problema, kurią jie atsisako taisyti arba negali. Padaro šio žaidimo nežaisti, nes jis nuolat verčia jus paleisti iš naujo. Daugiau laiko praleidžiate paleisdami iš naujo, nei žaisdami. Kai iš tikrųjų gali žaisti šį žaidimą, tavo tonai yra daug mažiau galingi nei tavo priešininkai. Galų gale gausite nuostabius daiktus, kuriuos ką tik nužudėte. Šis žaidimas yra labiau varginantis nei įdomus ir jums geriau žaisti bet kurį kitą žaidimą.
Šis žaidimas pastaruoju metu yra labai nestabilus. 1 iš 5 kovų sustoja, nes žaidimas nuolat atsisiunčia vis daugiau duomenų. Tai ypač blogai naudojant raudonus įspėjimus, kai prarandate vienintelę komandą, galinčią įveikti raudoną įspėjimą. Aš tikrai noriu toliau žaisti, bet nemanau, kad tai darysiu
Aš nesuprantu, kaip mano 50 lygio simboliai su 250% premijos sveikata praranda vieną 5* lvl 20 simbolį. Ar šiame žaidime mokama tik laimėti? Tai protu nesuvokiamai vargina. Kietas super herojus gacha, manau, kitaip, prastas žaidimo dizainas.
DC Legends: Fight Superheroes Rollespil snb
Tai didelis nusivylimas, kai kovoji su paskutiniu priešu dar vieną smūgį ir aš laimiu, tada žaidimas tave išmeta, aš pralaimiu, taip pat dažniausiai aš niekada negrąžinu savo pinigų. dauguma kitų žaidimų, kuriuos žaidžiu, jei žaidimas išsijungia arba užšaldo žaidimą grįžęs galiu tęsti ten, iš kur buvau išmestas, tai labai pagerintų šį žaidimą, bet kaip ir viskas mano gyvenime, niekas neklauso , bet vistiek ačiū
Nesinchronizuotas, nesinchronizuotas, nesinchronizuotas. Restart, restart, restart.. Priprask, žaidimas vos žaidžiamas IF, tik jei įkelia.
Pirmą dieną, kai įdiegiau tai, galėjau žaisti misijas, bet po to nebegalėjau nieko daryti, tik priimti kasdienius pasiekimus. Praneškite man, kai tai bus išspręsta ir pataisyta. Ačiū, iki tol taip pat galiu pašalinti.
Jo vidutinis. Išbandžiau tai po mėnesio Raid:Shadow Legends, ir tai lygiai tas pats dalykas. Jis veikia šiek tiek geriau nei „Raid“, bet kažkaip šiek tiek nuobodus. Tačiau jis LABAI įkeliamas, tačiau prisijungus nebombarduoja jūsų grynųjų pinigų parduotuvės daiktais. Aš tiesiog žaisčiau Raidą. Bet tai tik mano nuomonė. Neblogai, bet ir nepuiku...
Labai geras nuolatinės srovės jausmas ir smagu žaisti bet kuriam nuolatinės srovės gerbėjui
Tai šiuo metu geriausias DC žaidimas mobiliajame telefone. Viskas. Tokia ta arbata. Tai paskutinė eilutė. Žaidimo mechanika puiki. Grafika šiek tiek pasenusi. Tačiau apskritai ŽYMIAI geresnis žaidimas nei kiti DC žaidimai, šiuo metu pasiekiami mobiliajame telefone.
Man patiko žaidimas, kol neturėjau atnaujinti. Tada jis neleis man vėl įjungti, todėl visą darbą, kurį padariau, turėjau pašalinti ir įdiegti iš naujo, kad galėčiau žaisti. Vis tiek kyla problemų kiekvieną kartą atnaujinant. Aš tikrai myliu šį žaidimą, bet kol jie to nepataisys, aš nežaisiu.
Žaidimas turi smagių akimirkų, tačiau mikrotransakcijos yra ne kas kita, o labai mažos. Pavyzdžiui, „išpardavimas“ turėjo vieną veikėją už 7500 brangakmenių. Kad personažas taptų legendiniu, tektų nusipirkti du iš jų, o tai, žinoma, rekomenduoja žaidime. Turėtumėte nusipirkti brangakmenių už 70 USD, kad galėtumėte sau leisti tą vieną personažą!!! Tai beprotiška. Esu už tai, kad palaikyčiau įmonę, kuri gamina tai, kas jums patinka, bet tai yra baisu. Didelė dalis mobiliojo ryšio rinkos neapsiriboja godumu.
Download KAIP (Premium/vip/pro/unlocked) From A2Z APK ...
Man labai patinka žaidimas, nes jis sukelia priklausomybę, bet be duomenų negalite tiesiog žaisti. Neprisijungus pasiekiama versija taip pat turėtų būti sukurta žmonėms, tokiems kaip mes, Nigerijoje, nes perka daug duomenų naršymui. Dėkoju.
Man labai patiko šis žaidimas, kol žaidimo viduryje jis pradėjo užšalti ir mane atjungti. Žaidžiu tai daugiau nei 2 metus, net nenoriu dalyvauti šiame žaidime, nes laimėti žaidimą labai apsimoka, jei norite šaunių personažų, o „Marvel Strike Force“ yra geresnis žaidimas.
DC Legends: Fight Superheroes Igranje uloga rpq
Buvo smagu gaišti laiką... bet dabar jie pridėjo baisius žodžius „Žiūrėkite šiuos skelbimus“ ir „Palaikyk mano“. Manau, kad man gali tekti eiti į kitą žaidimą. Nekenčia šios taktikos.
Iki šiol su šiuo žaidimu turiu didelę patirtį. Įkėlimas yra geresnis nei kai kurie žaidimai. Taip pat yra daug gero turinio tokiems F2P žaidėjams kaip aš. Tačiau gana sunku atnaujinti įrangą. Redaguoti: po pusės metų bandome vėl grįžti prie šio žaidimo, bet dabar kyla problemų dėl įkrovimo. Anksčiau neturėjau problemų su pakrovimu, bet dabar viskas blogėja? Maniau, kad laikui bėgant tai turėtų gerėti.
Kaip mažiau apgalvotas pokemonų žaidimas. turi smagių akimirkų, bet dažniausiai varginantis šlifavimas ir energijos trūkumas. Labai apsimoka laimėti, kaip ir dauguma „gatcha“ žaidimų ir programų, tačiau ši yra viena iš blogiausių kaltininkų.
Ištaisykite klaidas arba nustokite krauti. Dvidešimties narių kova su Supermenu tiesiog stovinčioje vietoje yra juokinga. Tada pralaimėti mūšį yra dar blogiau. Šmėkla yra tai, kaip tu įveiksi Supermeną. Tačiau jie pakeis eilę, kai tai padarysite. Prašom!
Žaidimas pradėjo atsisiųsti naujinimą ir nebuvo atidarytas. Kelis kartus bandė atidaryti, bet nepavyko.
pagrindinės problemos, susijusios su žaidimu mano naujesnėje „Samsung Galaxy s21“. žaidimas yra pernelyg pasenęs ir neatpažįsta naujausių telefonų ekrano dydžių. Žaidimui reikia kapitalinio remonto, kad jis veiktų su šiuolaikinėmis technologijomis.
Šio žaidimo kūrėjai nesugebėjo subalansuoti maišelio cukraus su 1 kg svoriu. Jei mėgstate eilėmis pagrįstus RPG ir jums nerūpi veikėjai, tai gali būti kaip tik jums. Jame yra uolienų, popieriaus ir žirklių tipo pranašumų sistema ir įvairūs žaidimo režimai. Jei esate „DC Comics“ sąrašo gerbėjas, jums tai bus tokia pat varginanti patirtis kaip aš; meta baisu, o balanso nėra. Prašome „Buff Catwoman“ ir „Livewire“, kad turėčiau TOKIA priežastį žaisti!
Bet jūs galite pabandyti padaryti jį panašesnį į žvaigždžių karų herojų galaktiką
12/17/21 Kodėl alus reklamuojamas kasdieniniuose nemokamuose brangakmeniuose? Tai šeimos svetainė. Kažkas sužlugdė tai patvirtindamas.