(Android) Massive Warfare: War of Tanks apkrāptu kodu bezgalīgas atslēgas
Feb 9, 2022 17:45:53 GMT -5
Post by emilimtovi on Feb 9, 2022 17:45:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Massive Warfare: War of Tanks ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Massive Warfare: War of Tanks IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kodu bezgalīgas atslēgas ▞▞▞
▞▞▞ Massive Warfare: War of Tanks 2022 version ▞▞▞
Spēle ir ļoti laba, bet ja nosaukums ir Massive Warfare, tad kartei jābūt milzīgai kā citām kara spēlēm.... Un tā ir pilnībā transportlīdzekļu cīņa, turpretim karā ir arī vīrieši, kas ir aprīkoti ar ieročiem..... Un, ja kāds vēlas spēlēt šo spēli, vienmēr dodieties uz helikopteru 🚁 jo gaisa uzbrukums ir labākais. Atkal laba spēle 👍
Man tas ir nedaudz viegli, bet tomēr jautri. Lieliski piemērots pirmreizējiem spēlētājiem un bērniem. Visa iknedēļas maksājuma lieta ir Ludacris, vai jūs, puisis, smēķējat Kreku, jo kam ir tāda nauda? noskaidrojiet, cik tas ir gadā, es nevaru iedomāties, ka daudzi cilvēki to iegādāsies. NEDĒĻA OMG! Varbūt mums, zemniekiem, kaut kas lētāks. Ak, un grafika ir ideāla. 2 minūšu spēles ir veids, kā ātri. Es domāju, ka mans uzmanības līmenis ir nedaudz ilgāks par to. (Es ceru) 5 min ir labas, citas spēles parasti ir aptuveni 8 min katrā cīņā.
Izmēģinājuma atjauninājums ir padarījis spēli daudz avāriju un licis spēlētājiem zaudēt nogalināšanu. Tas ir licis nogalināt skaitam krasi samazināties un šķiet ĻOTI kā zelta izsalcis spēle. Esiet piesardzīgs, pretējā gadījumā spēlētāji pārtrauks spēlēt tāpat kā War Machines, kuras cena ir paredzēta "jautri spēlētājiem".
laba kontrole laba grafika, spēle varētu būt labāka, īstermiņa spēles vērts. Es tajā iedziļinājos, un man patika reitingu sistēma. Es biju nokļūst tajā un bija, piemēram, jā, beidzot 2. līmeņa tvertne! nē. man jāpērk zelts. Ir viena lieta gaidīt, līdz uzpildīsies degviela, bet spēlēt dažas stundas, kad šķiet, ka jums patīk šī spēle. tāds stulbums..
jautra spēle un viegli spēlējama
Spēle bija laba līdz nesenajam atjauninājumam, tagad daudzas lietas netiek ielādētas, un es galu galā aizveru lietotni. Nomākta!
Ļoti jautra spēle, taču kopš pēdējā atjaunināšanas spēle manā Galaxy S21 tagad bieži avarē (tikko aizveras). Godīgi sakot, ja jūs gatavojaties iekasēt ārprātīgas cenas par degvielu un jauninājumiem, vismaz pārliecinieties, ka spēle ir stabila. Esmu pazaudējis gandrīz 2 pilnas degvielas tvertnes (par kurām samaksāju ar iegādāto zeltu) nejaušu avāriju dēļ. Pirms pēdējās atjaunināšanas spēle reti avarēja. No viena izstrādātāja pie cita, labojiet savu spēli, jo jūs iekasējat pārāk daudz naudas par šāda veida nestabilitāti.
Piloti ir joks....zelts...grūti dabūt...spēle vairs nav jautra...Es šai spēlei piešķiru nulli godīguma dēļ...jūs iztērējat vairāk zelta par karu, tad nopelnāt, lai uzvarētu karš...pilnīgi nepareizi...
Tank Warfare: PvP Blitz Game استراتژی prwd
ļoti laba spēle ir jautri spēlēt, nav jāmaksā, lai uzvarētu, bet lietas ir ļoti dārgas un zema zelta atlīdzība
Neļaujiet sevi apmānīt ar šķietami jauku ekrānuzņēmumu grafiku, spēle ir šausminoša bez spēlējamības un grud vadības sistēmas. Man ir žēl izstrādātāju, kas izlaiduši tik nožēlojamu darbu...
Si spele prosta rulle
tā ir laba spēle. grūti iegādāties jaunus transportlīdzekļus.
Massive Warfare: Tanks Wars پرتحرک qet
Patiešām jautri un labi apvienoti... Es uzskatu, ka katrā atjauninājumā ir vairāk kļūdu, vairāk atlīdzības videoklipu, kas netiks atskaņoti vai kad tie atskaņo ķepas, un jūs zaudējat atlīdzību, spēle tiek atsāknēta, nemaz nerunājot par nopietnu vairāku ierīču pārmērīgu izmantošanu. draiveri, kurus izstrādātāji pilnībā ignorē
Man tā ir krāpniecība, es pabeidzu misiju, un viņi teica, ka es saņēmu 4000 zelta, un es nesaņēmu neko labu spēli, bet izskatās, ka jums ir vajadzīga nauda, lai spēlētu.
Laba spēle. Tas atgriezās sākumā, zaudēja visu manu progresu, kā to atgūt. Trīs zvaigznes.
Tā ir laba spēle, bet mana galvenā problēma ir helikopteru darbība. Jūs nevarat likt viņiem pacelties augstāk vai zemāk. Tagad apskatiet spēli WarThunder — spēli, kuru esat izvilcis, un uzlabojiet vadīklas.
Tā ir lieliska kara spēle..
Nepārtraukta atjaunināšana ik pēc 5 dienām. Tagad tas netiks atjaunināts un neļaus man izmantot lietotni.
Tā ir labi izveidota spēle, ļoti jautra, un tai ir priekšā nekā citām "War on a box" izstrādātajām spēlēm, kurās ir veidi, kā uzlādēt degvielu, lai turpinātu spēlēt, un tā ir vissvarīgākā lieta, lai ikviens būtu ieinteresēts, zaudējot vai uzvarot, neatkarīgi no tā. ja var pie tā pieturēties. Attiecībā uz pārējo ir tāda pati loģika, kas notiek, ja jūs ieliekat naudu, man nav naudas, bet tomēr iedeva man degvielu spēlēt, es domāju, ka tas ir gudrs no viņiem, paturiet spēlētājus, nauda nāk pēc vairākiem no viņiem. Man jāizvairās būt tiešsaistē, tāpēc līdz nākamajai reizei.🦁
Spēlēju jau gandrīz 2 gadus. Man ir sava alianse. Kavēšanās problēma ir nonākusi tiktāl, ka gaisa trieciens, mīna un pat šāvieni tiek aizkavēti par 8 sekundēm, lai nodarītu kaitējumu. Jūs nevarat pārvietot savu tvertni kavēšanās dēļ. Atkarībā no tā, cik reižu piesakāties, lai spēlētu, jūs dodaties uz melno tirgu un skatāties reklāmu, bet nekad nesaņemat atlīdzību. Ir dienas, kad varu 4 reizes, un man ir paveicies saņemt 1 atlīdzību. Ieskaitiet skaidru naudu rasējumos, un jūs garantējat, ka iegūsit lielāko daļu 250 skaidras naudas.
Man ļoti patīk šī spēle, nevaru vien sagaidīt, kad varēšu izmantot jauno pilotu.
Klasiskā "spēlētāju slaukšanas" premium sistēma (tērējiet degvielu, lai spēlētu, tērējiet zelta valūtu, lai iegādātos transportlīdzekļus un atbilstošus jaudas elementus, izlaupītu kastes, maksājiet, lai paātrinātu gandrīz jebko), taču spēle joprojām var būt patīkama spēlētājiem, kas nemaksā. Lielākajai daļai premium funkciju ir arī smieklīgas cenas (piemēram, 70 eiro par 15 dienām neierobežotu degvielu, ja nopietni?). Fizika ir ļoti vienkārša, un tajā ir dažas indikatīvas kļūdas; jūs saņemsiet bojājumus par šāvieniem, kurus esat izvairījušas 2 reizes no 3 (kas nonāk pie sienas vai reljefa), ja kāds sabiedrotais kartē aktivizēs ienaidnieka mīnu, jūs tomēr dzirdēsit brīdinājuma skaņu utt. Liels laika kavēklis, ja jums ir labi, ja nevarat spēlēt vairāk nekā stundu dienā, nemaksājot (vai neskatoties simtiem reklāmu). Pēc dažām nedēļām jūs nogursit no nebeidzamās slīpēšanas, ja netērēsit tam naudu.
Vai izmantojat helikopteru, bet nevarat lidot augstu? Tiešām? Un arī transportlīdzekļa vadība un tēmēšanas kontrole vēl ir jāattīsta. Un es domāju, ka, ja jūs varētu pievienot funkciju lidmašīnas izmantošanai kaujā, tas būtu lieliski. Man labāk patīk spēlēt ar līdzīgu spēli ar nosaukumu "pārslodze". Tāpēc man tas ir jāatinstalē
Patiesībā pati spēle ir ļoti laba, taču zelts ir pārāk dārgs visam, ko es nevaru fiziski turēt rokās vai noguldīt īstā bankā.
Patīk spēle, jums ir nepieciešams izdalīt vairāk zelta.
Lieliska spēle. Tomēr pēkšņi arī mūsu klanam nav kara. Kādu nezināmu iemeslu dēļ. Lūdzu, palīdziet/atiestatiet/izslēdziet un atkal ieslēdziet/atjauniniet! P.S. Paldies par lielisko spēli. 👍
Jauka spēle.. Bet es ienīstu laiku, kad izstājos no jebkuras alianses Ir teikts "pagaidiet 3 dienas, lai pievienotos aliansei", kāpēc.? Un pārāk lielas jaunināšanas izmaksas. Samazini to brāli/māsu!
Massive Warfare: Танки Онлайн Экшен nzi
labi, šeit ir mans viedoklis, ka spēle ir laba spēle, taču tā man nemitīgi liek spēlēt tajā pašā sasodītā LĪMENĪ (kara aizsprostā)! (tas bija pirms atjaunināšanas), un, lūdzu, ļaujiet mums uzlabot vairākas lietas mūsu transportlīdzekļos plkst. tajā pašā laikā un, lūdzu, ļaujiet mums atvērt vairākas kastes VIENLAICĪGĀ LAIKĀ...LŪDZU!!!!!!!!
Viss ir labi...tikai vismaz vienu reizi dodiet iespēju mainīt spēlei pievienoto e-pastu.... tās pieprasījums no daudziem spēlētājiem
Laba spēle, un mums tā patīk, tāpēc mēs esam šeit, tikai problēma ir tā, ka dažreiz roboti ir daudz spēcīgāki par spēlētājiem.
mana galvenā problēma ir tāda, ka dažādu transportlīdzekļu iegādei ir jāizmanto zelts. tā nebūtu problēma, ja jūs saņemtu vairāk nekā 1 zeltu no reklāmas vai nejaušiem kritieniem kaujā.
Jautri, izaicinoši, neparedzami. Lieliska grafika un pastāvīga 360° cīņa.
ļoti interaktīva spēle, kas sāk to izbaudīt, pagāja kāds brīdis, kad sāku to izbaudīt
Sveiki. Hawlkshot šeit. Paldies, ka atrisinājāt manu problēmu. Esmu pamanījis dažas krāpšanās. Tur ārā. Kas liek bedrīšu spēlei zaudēt savu reputāciju... tiešām. Paldies.
Šis ir tik foršs, un cauruļvārpstas šāvienu divus un Huver craft arī divus, bet tanks vienu, bet damearg ir vairāk jaudas nekā holicoter un Huver kuģis, bet es spēlēšu to vēlreiz Ziemassvētku dienā, tāpēc es esmu tik priecājos saņemt dāvanas Ziemassvētkos ✌️👋🖕
Tas ļauj iegūt jaunas ādas un tanku, kā arī helikopterus! Jums ir jāizmēģina šī spēle.
Es mīlu šo spēli mazā un izbaudu pilnu spēli, bet man ir sūdzība par MWA komandu, jo viss ir ļoti dārgs, ja mums ir nepieciešams pirkums par īstu naudu.
Oho. Pēdējā mēneša laikā šī spēle ir kļuvusi no labas uz pieļaujamu. Tik daudz komandu atiestatīšanas nodrošina augstākus līmeņus pret zemākiem līmeņiem. Nevienā karā tas nenodrošina uzvaru.
Bagijs bagijs, vairs nepaliks atvērts, lai pat spēlētu. Izstrādātājiem ir jājaunina serveri. Izstrādātājiem jūs zināt, ka jūsu serveriem ir problēmas. Tāpēc labojiet to! Vai tiešām prasāt, lai es jums atsūta ekrānuzņēmumu??? Nepārtrauciet mani, izlabojiet problēmas, es pat redzu, ka citi spēlētāji pazūd spēlējot, tāpēc es zinu, ka neesmu vienīgais. Tas ir ļoti buggy, un kad tas ir tik slikti, jūs to zināt!!!
Massive Warfare: Танки Онлайн Экшен znaz
spēlēju šo spēli tikai divas nedēļas. tas ir diezgan nesarežģīts, un spēle darbojas ātri. nav bijušas savienojuma vai aizkaves problēmas. Es to izbaudu.
Labi, man patīk spēle, es pat esmu uz to norādījusi savus draugus, taču manā 1 gb ram tālrunī tā dažkārt kavējas.
Laba spēle .jauka grafika . Nepavisam nav garlaicīgi.
No 4 zvaigznītēm līdz 1 zvaigznītei par tām kuplajām reklāmām, kuras rādāt bez manas gribas, noņemiet tās, un es jums personīgi piešķiršu vairāk zvaigznīšu.
Esmu spēlējis šo spēli vairākus mēnešus, 99% no savām spēlēm gūstu pirmos vārtus, taču joprojām šķiet, ka nevaru iegūt pietiekami daudz zelta vai spēles naudas, lai uzlabotu uz kaut ko pienācīgu. Ja jums ir jāiegulda 5 gadi no savas dzīves vai simtiem dolāru, šī ir spēle jums. Nevērtīgs